HarriMulari

Miksi perussuomalaiset kansanedustajat ahdistelevat?

  • Vanha normaali
    Vanha normaali

1) Kristillisdemokraateista perussuomalaisiin loikanneen Toimi Kankaanniemen kristilliset arvot nousivat esille heti tuoreen eduskuntakauden aluksi. Naimisissa oleva mies viestitteli toiselle naiselle "nussittuna nukkuisit sikeämmin".  Kankaanniemi vetäytyi persuiluinsa ilmentymisen  jälkeen sairaslomalle.

2) Teuvo Hakkarainen tuomittiin eilen (18.6.2018) kansanedustaja Veera Ruohon pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta 45 päiväsakkoon ja korvauksiin Ruoholle.  Perussuomalaisten ryhmyri Leena Meri ilmoitti tuoreeltaan, että tämä tuomio ei johda jatkotoimenpiteisiin. Joulukuussa tapahtuneen persuilun jälkeen Hakkarainen vetäytyi sairaslomalle. Hakkarainen kommentoi oikeusprosessia ajojahdiksi.

3) On se nyt perkele. Jos tavan kansa persuilee työpaikallaan, niin ei siitä palkallisella sairaslomalla palkita. https://www.iltalehti.fi/uutiset/2015052319736885_uu.shtml

4) Miksi persu persuilee?

Oma ujo arvaukseni on se, että Suomessa syntyneen heteromiehen seksuaalinen ahdistelu on parempaa seksuaalista ahdistelua perussuomalaiset rp:n  eduskuntaryhmän mielestä.* Jäsenet ainakin komppaavat ajatusta http://hennakajava.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254655-humalainen-vakivallat...

5)Selvää on se, että perussuomalaisilla kansanedustajilla on valtava yliedustus seksuaalisessa ahdistelussa verrattuna oikeastaan mihin ryhmään tahansa.

--

Lisäyksiä

a) Lisätty pj. Halla-ahon kanta seksuaaliseen ahdisteluun  kuvamuodossa ennen uutta normaalia

*b) Persujen persuilu vaatii legimiteetikseen puolueuskollisuuden aikaan jälkeen Soinin. Perussuomalaiset rp hyväksyy seksuaalisen ahdistelun ainostaan omille uskollisille edustajilleen eikä laajemmin Suomessa syntyneille heteromiehille.

 

 

 

 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (73 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Noinhan se on jännä.
Normaali suomalainen herrasmies tietää kyllä miten naista kohdella, mutta jostain ihmeen syystä suomalaisen perusmiehen nimen omineet Perussuomalaiset perseilevät niin etten edes tunnista heitä inhimillisiksi kanssaeläjiksi.

Kari Helstamo

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_...

Mielenkiintoinen lista ja se, että kumpi on pahempaa ahdistelu vai rattijuoppous?

Selvennyksenä vielä se, että inhoan syvästi Hakkaraista.

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Mielestäni törkeä rattijuopumus on yleensä pahempi kuin lievä ahdistelu.
Joskus ahdistelu voi olla paljonkin pahempia asia kuin 0,5%:n rattijuoppous.

Kari Helstamo

Sinänsä aika erikoista, että en ainakaan muista tälläistä hälyä täällä, kun sarjakuristaja sai seikkailla vapaana ja päästää näin yhden naisen lisää päiviltä.

Ehkäpä Hakkarainen kuitenkin koettiin vakavammksi tapaukseksi ja Penttilähän ei ollut välttämättä persu.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #55

Mutta oli siis kansanedustaja kuitenkin? Mistäköhän moiselle whataboutismille kumpusi tarve.

Kari Helstamo Vastaus kommenttiin #56

Kansanedustaja joo ja ihminen. Hän on ääliö ja uskoakseni ääliöt äänestävät häntä.

Ääliöillä on kuitenkin äänioikeus ja oikeus saada edustajansa eduskuntaan.

Penttilä on sarjamurhaaja ja hän sai oikeuslaitoksen mielestä olla vapaana ja se maksoi taas yhden ihmishengen. Ei ollut pakkopusu kyseessä.

Minusta tämä kohu on suhteetonta ja johtuu lähinnä joidenkin ihmisten patologisesta vihasta persuja kohtaan. Kutsun sitä Dirlewangerismiksi.

Itse olen tehnyt kaikenlaista hölmöä kännissä, mutta koska olen tavis, niin eipä se ole uutisia toki kiinnostanut. Olen siis ollut ääliö ja siksi kai tuo ei tunnu kauhean isolta rikokselta. Kansanedustajan kai pitäisi käyttäytyä arvokkaasti, mutta minusta Hakkarainen on silti harmiton verrattuna vaikkapa Toukopoukoon, jota kaikki täällä varmasti rakastavat, koska hän rakastaa maahanmuuttajia.

Halla-aholta oli kyllä käsittämätön munaus ottaa Hakkarainen mukaan puolueen johtoon.

Täytyisi varmaan unohtaa tämä kommenttipalsta, kun alkaa pikkuhiljaa pänniä.

Tämä kommentti ei välttämättä vastannut mihinkään.

Käyttäjän HarriMulari kuva
Harri Mulari Vastaus kommenttiin #57

@57 ei se Halla-aho Hakkaraisen valintaan puheenjohtajistoon voinut vaikuttaa. Hakkaraisen valitsivat perussuomalaisten jäsenet. Se kertoo paljon olennaista perussuomalaisten jäsenistä.

Kari Helstamo Vastaus kommenttiin #58

Pidän avoimesta tavastasi yleistää. Tärkeää on kuitenkin olla tekemättä niin vähemmistöjen kohdalla.

Lisäyksenä vielä, että oli hienoa kuulla, että se ei ollut Halla-ahon munaus. On sentää joku jota voi pitää täysjärkisenä.

Käyttäjän HarriMulari kuva
Harri Mulari Vastaus kommenttiin #59

@59 Perussuomalaisten jäsenet ovat tarkkaan rajattu joukko. Ketään ei pakkoliitetä jäseneksi ja pois pääsee. Nyt kävi niin, että perussuomalaisten jäsenistö puoluekokouksessa arvioi Hakkaraisen vastaehdokkaita pätevämmäksi tehtävään. Kyllä silloin voi vähän yleistää.

Turvapaikanhakija on turvapaikanhakija. Jos turvapaikanhakija perseilee, niin ei niillä muilla ole mahdollisuutta puuttua asiaan. Se on oikeuden hallussa se. Selvästi rajattu ryhmä kuten Perussuomalaiset rp vpivat erottaa huonosti käyttäytyvät jäsenensä jos halua olisi.

Kari Helstamo Vastaus kommenttiin #60

Päätät siis milloin yleistäminen on hyväksyttyä? Aina paranee nämä jutut.

Sinulla on mahdollisuus puuttua maahanmuuttajien perseilyyn äänestämällä puoluetta, joka pyrkii poistamaan perseilijät maasta ja estää lisää saapumasta vaikkapa esimerkiksi Isis terroristien vuoksi.

Mielummin näkisin, että typerät jäsenet erotettaisiin kaikista puolueista.

Käyttäjän HarriMulari kuva
Harri Mulari Vastaus kommenttiin #62

@62 perseilijät kuten raiskaajat poistetaan maasta. Hyvä niin. Noin muuten kiinnostaa enemmän muut asiat kuten koulutus, sosiaaliturvan uudistaminen ja ilmastonmuutos kansainvälisine ulottuvuuksineen.

Etkö sä tosiaan tajua, että turvapaikanhakijat eivät ole mikään aatteellinen yhteenliittymä toisin kuin poliittiset puolueet? Itsekin olin vaaralliseksi mainitsemaasi toukopouko valitsemassa Vihreiden johtoon. Valinnat ovat jäsenistön tahdon ilmaus ja todellakin voi yleistää. Olen sittemmin eronnut puolueesta.

Kari Helstamo Vastaus kommenttiin #65

"Etkö sä tosiaan tajua, että turvapaikanhakijat eivät ole mikään aatteellinen yhteenliittymä"

Miten niin eivät ole? Koko ajan puhutaan muslimeista, joita kaikki eivät tietenkään ole, mutta kai valtaosa tulijoista? Oletko kuullut termin "poliittinen islam"? Se on se ongelma pääsääntöisesti.Alan Saleh, öh Salahd no se vaikea niminen blogisti Ilta-lehdessä kertoo enempi siitä. Voit toki rajata sopivalla ympyrällä heidät, joita voi vapaasti yleistää ja arvostella.
Epäilen muslimien olevan enemmän aatteellinen yhteenliittymä, kuin keskenään nahistelevat persut. Itse kuitenkin haluaisin huomauttaa, että tuskin kaikki äänestivät Hakkaraista(?) joten siksikin yleistäminen on ikävää toisin äänestäneiden kannalta.

Olen kuullut ihan tarpeeksi huonoa muslimeista uutislähetyksistä, joten kai voin tehdä saman yleistyksen kuin sinä persuista? No en tietenkään voi, koska vihapuhepoliisi saattaa kiinnostua jo tästäkin.Sitäpaitsi voihan ne olla valeuutisiakin ja syyllistyisin samaan kuin sinäkin.

Pidän järkevänä puolueista eroamista, koska puolueiden linjat saattavat rajoittaa omaa ilmaisua ja ajatusten vapaata lentoa.

Halla-ahon pitäisi tulla pois kolostaan ja ajaa kepillä pois Hakkaraiset ja Huhtasaaret, jotka tuhoavat ainoan vaihtoehtopuolueen. Muuten puolueessa voi olla värikkäitäkin persoonia, kunhan eivät ole typeryksiä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #67

Eikö esittämäsi perusteella Halla-ahon olisi järkevämpää erota puolueesta, kuin ajaa kepillä ulos hakkaraiset ja huhtasaaret?

Kari Helstamo Vastaus kommenttiin #68

Luotan Halla-ahon arvionti kykyyn tässäkin, kun hän sai synninpäästön Hakkaraisen valinnasta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #69

Kysehän ei kommentissani ollut Halla-ahon arviointikyvystä, vaan sinun arviostasi vaihtoehtoisten toimintatapojen järkevyydestä. Koska esitit pitäväsi puolueesta eroamista järkevänä, oletin tuon johdonmukaisuuden nimissä koskevan muitakin kuin blogistia.

Kari Helstamo Vastaus kommenttiin #71

Oletit liikaa, minulla on selkeä epäjohdonmukaisuus ajattelussani. Kiitos huomiosta.
Jos Hakkarainen ja kumppanit ajetaan pois puolueesta, niin silloinhan tosiaan kahlitsen vapaata ajattelua ja toimintaa. Ymmärsinkö oikein ajatusvirheeni?

Kiusallista.Toisaalta itsekkäästi ajattelen, että he tuhoavat puolueen, jonka avulla en ehkä herää jonain tulevaisuuden aamuna konetuliaseen ääneen Malmöksi muuttuneessa kotikaupungissani, mutta haluaisin ihmisten olevan vapaa puolueen linjan kahleista.

Hajaannus on heikkoutta ja yhtenäisyys kahlitsevaa. Hemmetti en keksi mitään ulos pääsyä nyt.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #59

Taisi olla lyhyt ilo kun Halla-aho kuitenkin on kuulemma kelpuuttanut Teuvon jälleen ehdokkaaksi.
Halla-aho on laskelmoinut näin. Haluaa kai vieroittaa kaikki naiset persuista ja monen muun.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

#2 Inhoat Hakkaraista mutta entä puolue joka antaa Hakkaraisen olla miesmalli. Hänhän on mediassa ominut äijyyden käsitteen itselleen kun taas kukaan muu miespoliitikko ei ole miehuuttaan julkisesti käsitellyt.
Hakkarainen sanoi että häntä äänestettiin koska hän on äijä.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

"kun taas kukaan muu miespoliitikko ei ole miehuuttaan julkisesti käsitellyt"

Jaa, miten minä muistelen, että yksi puoluejohtaja on ristinyt itsensä "äijäfeministiksi" ja toinen käsitellyt miehuuttaan penkkitulosta myöten.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #14

Ok. Eivät ole jääneet mieleen. Keitä he muuten olivat?

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #16

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/sdp-ottaa-feminis...

https://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ih...

Ja pointti oli siis se, että kuvitelma jonkinlaisen äijäimagon vetovoimasta äänestäjäkuntaan tuntuu elävän vahvana yhden jos toisenkin puolueen strategiaa pähkäilevien keskuudessa.

Hakkaraista ei muuten ole yritetty profiloida niinkään äijäimagolla, vaan enemmänkin jonkinlaisena kansanmiehenä, joka puhuu asioista niin kuin kuvitellut kansan syvät rivit.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #18

Hakkarainen asettautui äijyyden kuvaksi. Se tekee huonoa kun kerran on niin surkea kuva.
Nämä muut taas antavat uusia sävyjä politiikkaan sillä että avaavat rooliaan miehenä.

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

Perussuomalaisten kansanedustajat Juho Eerola, Ritva Elomaa, Laura Huhtasaari, Olli Immonen, Arja Juvonen, Rami Lehto, Leena Meri, Jani Mäkelä, Mika Niikko, Tom Packalén, Mika Raatikainen, Jari Ronkainen, Sami Savio, Ville Tavio ja Ville Vähämäki ahdistelevat?

Äänestäisivätpä Viitasaarella toista perussuomalaista Hakkaraisen sijaan, kun ei itse ymmärrä pyytää eroa.

Iltalehti: Hakkaraisen äänestäjiä eivät kohut haittaa, 22.4.2015
https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No mutta kun perussuomalaiset juuri profiloituvat "rosolla" niin miten voi vaatia äänestäjiltä että he ryhtyvät esikuviksi. Se jolla on mediahuomio on automaattisesti esikuva. Perussuomalaiset ovat valinneet juurtuttaa Suomeen hakkaraismieskuvaa ja kaankaanniemimieskuvaa ja mikä tämmä kolmas inhottava tyyppi oli, Huhta, hänetkin persupuolue on tietoisesti valinnut ja nostanut.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Perussuomalaisten kuten koko altrightpiirin tarkoitus on taannuttaa kansa ja vierottaa kansa sivistyksestä ja hyvyydestä.
Suomen altrightin mediastrategi Matias Turkkila eli Suomen Steve Bannon turhaan pidä irvistyskuvaa profiilikuvanaan.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Hienoa että Sini Lappalainen jaksaa jakaa hyvyyttään täällä puheenvuorossa :)) Kiitos.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201806182201022... Lue nyt edes tämä ja mieti vähän. Kun persut pahuudessaan ovat hyödyntäneet mediahakkaraista joutuu ehkä eduskunta hänet erottamaan.
Eikö poliittisen liikkeen ollenkaan tarvitse pyrkiä yhteishyvään mielestäsi?

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala

Miksi miehet ahdistelevat? Evoluutiossa se on niin usein mennyt. Ei toki aina. Kyllä naisetkin osaavat ahdistella ;)
On ryöstetty morsiamia naapurikylästä ja milloin mistäkin. Nythän näistä primitiivisistä tavoista on jo aika hyvin päästy eroon Suomessa. Sen seurauksena syntyvyys tietysti laskee..

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Nyt olet aivan hakoteillä. Syntyvyys on Suomessa korkeinta siellä missä vallitsevat liberaalit arvot ja naiset ovat arvostettuja. Esim Helsingin Kalliossa.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala

Se saattaa olla aluetta, jossa naiset ahdistelevat. Se onkin "tehokasta" lisääntymisen kannalta.

Edit: Jaa, oikeasti syntyvyys onkin Kalliossa varsin alhaista. Alhaisempaa kuin keskimäärin Helsingissä, suorastaan pienintä.

"Syntyvyys on Suomessa korkeinta siellä missä vallitsevat liberaalit arvot ja naiset ovat arvostettuja. Esim Helsingin Kalliossa."

Tämä väite on siis valhe. Ainakin Helsingin Kallion osalta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #12

Sinne ehkä muutetaan kun lapset jo ovat syntyneet. Koska elämänmyönteiset ja ihmiset haluavat ympäristöön joka tukee heitä. Ymmärrän heitä oikein hyvin.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #13

"Sinne ehkä muutetaan kun lapset jo ovat syntyneet."

No ei. Siellä on vähiten 0-6 -vuotiaita. Siellä siis asuu pääsääntöisesti lapsettomia. Seksiä siellä ei kai juuri harrasteta..

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #15

Ahdistelu lähinnä estää seksiä.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #17

Kalliossa sitten ilmeisesti ahdistellaan paljonkin. Lienee jotakin uutta liberalismia?

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

Nämä perussuomalaisten sankarimiehet kantavat jopa vastuun niin miehekkäästi.

Ei Teuvokaan mitään olisi tehnyt, mutta, kun viina ihan pyytämättä ja yllättäen hyökkäsi kurkusta alas, niin känni sai miehen tekemään sellaista, mitä ei selvinpäin tekisi.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala

"känni sai miehen tekemään sellaista, mitä ei selvinpäin tekisi"

Sehän on yksi juomisen motiivi.

"Alkoholi rohkaisee ja poistaa estoja"
"Alkoholi on sosiaalisten suhteiden vahvistaja"
"Alkoholi saa heteromiehet ihastumaan muihin miehiin"

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Seitsemänkymmenluvun fraaseja.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #25

"Seitsemänkymmenluvun fraaseja."

Tuhansien vuosien totuus. Ei se siitä ole muuttunut.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero Vastaus kommenttiin #28

Kuusituhatta vuotta korkeintaan.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #29

Kuitenkin siis tuhansia vuosia :)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #32

Joka tapauksessa Hakkaraisen tapauksessa on kyse alkoholismista ja puolueen häikäilettömästä alkoholistin hyödyntämisestä omiin pimeisiin tarkoituksiinsa vain pahoittaakseen ihan kaikkien mielen paitsi puolue-eliitin joka pääsee vihreille oksille.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Viinatöppäilyhymistely on onneksi enää vaan yhden puolueen intresseissä.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Ahdistelun kutsuminen ahdisteluksi on mennyttä maailmaa. Uudessa normaalissa sitä kutsutaan uushellyydeksi tms. Persut keksivät käytökselleen termin, joka tekee siitä, no, normaalia. Leftiksillä on vielä paljon opittavaa.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala

Aina valitetaan, kun suomalainen mies ei puhu eikä pussaa. Ja sitten vasta valitetaankin, kun pussaa.
Eikö olisi jo aika päästä tuosta uskomuksesta eroon?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Kyllä suomalainen mies pussata osaa, ja halata, ainakin kännissä.

Kun ei vaan tartte selvinpäin pussata tai halata.
Hyi hitto. Ajatuskin oksettaa.
Ainakin se hävettää ja nolottaa.

Pitää ainakin yrittää välttää sellaiset pussaus- ja halaustilanteen selvinpäin.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #26

Tutkimusten mukaan miestä alkaa kiinnostaa entistä enemmän miehet, kun juominen edistyy.. onkohan homous sittenkin jonkinlainen aivojen (tilapäinen) päihtymistila?

Kari Helstamo Vastaus kommenttiin #27

Alkoholi lisää estrogeenin määrää ja siksi mies ei osaa ajaa autoa humalassa ja alkaa puhumaan tunteista.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson Vastaus kommenttiin #27

Eli Hakkarainen on siis homo?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #27

Onko se ihan varmaa että alkoholi johtaa homouteen?
Jospa se on niin että homous johtaa alkoholismiin.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #27
Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Mitähän kulttuuria tuo Hakkarainen edustaa? Antaa siitä kyllä kovin vastenmielisen kuvan.
Maassa maan tavalla tai maasta pois.

(Fraasit lainattu kannattajiltaan).

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Alkoholi on hyvä aine ja sitä on mukava juoda.

Toisaalta se on vaikea juotava eräille henkilöille. Taito on siinä, että juo riittävästi muttei liikaa. Estojaan kun ei saisi poistaa ihan niinkään, että sivistyksen asettamat sulut kokonaan aukeavat.

Voi tietenkin olla niinkin, että toisilla sivistys jää niin pinnalliseksi, ettei sen poistamiseen tarvita edes alkoholia.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tuo kääniääliötouhu ei ole lieventävä asianhaara oikeudessa, viina on viisasten juoma.

Kyllähän tätäkin joku Hakkaraisen ja persujen kannattaja jotenkin hymähdellen kommentoi, mutta voi olla, että tilanne olisikin toinen, jos joku tekisi omalle vaiimolle saman.

Syyttäjä valittaa hovioikeuteen, ehdollista sieltä haetaan, ja jos sellainen tulisi, niin sitten pitää jo eduskunnan harkita edustajan asemaa.

Alkaa Hakkaraisella olla jo melko paljon noita tuomioita, mutta vaikeaa on Halla-ahon luopua hyvästä ääniharavasta, kun muutenkin on tunnettujen ehdokkaiden saaminen vaikeaa sinisten lähdön jälkeen.

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Onhan taas kirjoitus. Voihan sitä kysellä typeryyksiä, mutta mitä siitä jää lopulta käteen? Rakentavaa keskusteluako?

Miksi muslimipakolaiset ahdistelevat? Onko fiksu kysymys?

Käyttäjän HarriMulari kuva
Harri Mulari

@40 Noita muslimipakolaisiin kohdistuvia typeriä kysymyksiä on netti pullollaan. Oma otsikkoni sai inspiraation vuosien takaisista Tiede-lehden keskustelusta "Miksi maahanmuuttaja raiskaa?". Edelleen ko. lokakaivossa on ainakin ketju "Miksi neekeri ei raiskaa?". En ala linkittämään.

Jos kirjoituksellani joku juoni oli, niin lue vaikka kohta 5 ja sen alla olevat höpinät. Yleistykset maahanmuuttajista ja yliedustukset erilaisissa rikostyypeissä ovat perussuomalaisten politiikan polttoainetta. Hoitaisivat nyt kuitenkin oman pesän kuntoon ja heittäisivät Hakkaraisen viipymättä pihalle. Ruma tilasto kun lähes 8 prosenttia perussuomalaisista mieskansanedustajista on syyllistynyt seksuaaliseen ahdisteluun, yli 15 jos Kankaanmäen kiusalliseksi koetut viestittelyt lasketaan.

Halla-ahon hurskastelu Seppo Huhtaan liittyen tuo ikävästi mieleen Timo Soinin, joka lupasi erottaa kiihotuksesta kansanryhmää vastaan tuomitut. Sitä ei koskaan tapahtunut. Jotta Halla-ahosta ei muodostuisi kuvaa oman hillotolppansa perässä juoksevasta selkärangattomasta matelijasta, niin Hakkarainen pihalle. Heti.

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

Ihan turha toivo. Halla-ahon koko poliittisen toiminnan ainoa tarkoitus on Halla-ahon oma hillotolppa. Ei ketään voi erottaa, koska he tuovat ääniä mestarin seuraajille. Saa nähdä, miten höynäytetyt suhtautuvat siihen, kun Jussin-lista, eli suositus, ketä äänestää, alkaa ennen vaaleja kiertää netissä. Siinä voi moni leuka loksahtaa!

Käyttäjän HarriMulari kuva
Harri Mulari Vastaus kommenttiin #42

@42 No se on juuri näin. On Mestarin ansiota, että olemme saaneet James Hirvisaaren ja Teuvo Hakkaraisen kaltaisia kansanedustajia.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Harri Henrikin blogissa hämmentää se, että kuvassa on Seppo Huhta joka on Espoon sinisiä. Lisäksi blogisti unohtaa eduskunnan oikeat naistenmiehet, kuten vaikka Ilkka Kanervan. Ja ihan vilpittömästi olen sitä mieltä että Tapani tässä retuutti kollegaa huomattavasti kovemmin kuin Hakkarainen Ruohon tapauksessa. Mutta eihän puoluetovereita rosikseen haasteta.

https://www.iltalehti.fi/uutiset/2014061618411979_...

Käyttäjän HarriMulari kuva
Harri Mulari

@43 pistä Kokko se korkki kiinni tai pidä pieni tauko tor-verkon antimien käytön suhteen ja lue myös kuvan kuvatekstit. Asettuu kontekstiin sitten paremmin niin.

e. Juu ja kiitos myös toisen nimeni käytöstä. Arvokasta toimintaa arvokkaalta kansanedustajan apurilta.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Älä sie käy miuta halventamaan :)

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #46

Halla-ahon kommentti Huhdan tapaukseen: ”perussuomalaisissa tuollaista touhua ei katseltaisi”. Mitäköhän puolueesi puheenjohtaja tällä tarkoitti?

Käyttäjän HarriMulari kuva
Harri Mulari Vastaus kommenttiin #47

@47 hyvää rautalankaa Kokolle. No ehkä Halla-aho tarkoitti, että perussuomalaiset rp ei katselisi puolueesta eronneen kaupunginvaltuutetun seksuaalista ahdistelua hyvällä. Omille kansanedustajille se kuitenkin sallitaan. Hyvä keino houkutella lisää Hakkaraisia listoille.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #48

Voihan sekin olla mahdollista, että puolue ei katsoisi hyvällä siitä eronneiden kansanedustajienkaan seksuaalista ahdistelua hyväll? Kokon vastausta odotellessa...

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #49

En halua koetella sananvapauttani ja mielipiteenilmaisua Harrin blogissa tai vastauksena Harrille enää. Mies on shokeraavan vakava.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Itse kuulun suurin ikäluokkiin ja kun me olimme aikanaan nuoria niin humalatilaamme naureskeltiin ja jopa ihailtiin ja sitä pidettiin lieventävänä asianhaarana törttöilyssämme ja ilmeisesti tämä asenne persujen keskuudessa on vielä voimissaan. Asenteet, kuten suhtautuminen työmaajuopotteluun on muuttunut, lopullisesti ja asenteen muuttumisen eturintamassa ovat, joskus niin parjatut nykynuoret, nykynuorten keskuudessa, kun juopottelua ei hyvällä katsota.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Tosin eduskunnnassa perinteisesti demareiden pikkujouluissa on parhaat bileet ja tarjoilut.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Persut sinisineen on altrightin hengen mukainen taantumiskultti jolla on lahkon piirteitä.
Heillä on kärsivännäköinen ja hieman jalosukuisen oloinen jeesushahmo ja reheväntökerö jumalhahmo.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

No jo on analyysi. Hoppotihoijjaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

;) Kun tarjoaa medialle ideologista saippuaoopperaa niin saa myös saippuaoopperakritiikkiä.

Käyttäjän PasiRipari kuva
Pasi Ripari

Kuinkakohan kauan puheenvuoro saisi olla, jos "perussuomalaisten kansanedustajien" tilalla olisi "muslimi pakolaiset"? Rohkenen kuvitella että tällä kokeilulla löydettäisiin tuplastandardeja.

Vaan on se masentavaa, kun äänestyskopissa pitää päättää törsäilevien maailman"parantajien" ja levottomien hölisijöiden väliltä.

Käyttäjän HarriMulari kuva
Harri Mulari

@63 fakta on, että perussuomalaiset kansanedustajat ahdistelevat prosentuaalisesti enemmän, kuin muslimipakolaiset. Tilastojen siivoaminen olisi helppoa. Hakkarainen ulos. Muslimeista öyhöttäminen ennen erottamista on juuri sitä tuplastandardii.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Siitä vain kokeilemaan, jos olet sitä mieltä että blogauksen sisältö muuten osuu muslimeihin. Kerrothan kuitenkin kenen tekstiä olet mukaelluut, jotta poistoa ei tehdä tekijänoikeusloukkauksen perusteella. On sitten aivan eri keskustelu johtuiko mahdollinen poisto kohdistuksesta muslimeihin, vai älyttömästä ilveilystä. Onhan noita blogauksia ollut pilvin pimein, joissa esitetään vääräuskoisten naisten ahdistelun ja raiskaamisen olevan hurskaiden muslimimiesten, jos ei ihan velvollisuus, niin ainakin oikeus. Miten ihmeessä tuo on mitenkään liittyvinään blogauksen aiheeseen?

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Pahoinpiteilyihin syyllistyi pari promillea kansalaisista, seksuaalirikostekoihin promillen osia. Hakkarainen edustaa kuitenkin yli viittä prosenttia perussuomalaisten kansaneduatajista. Siitähän se yliedustus syntyy.

Toimituksen poiminnat